Roerdomp 7, 4411 GA Rilland - Rilland

  • roerdomp 7 21

Woning ID : Roerdomp 7, Rilland

Verkocht Op aanvraag - Vrijstaande woning

Modern en instapklaar

 

Het dorp Rilland is gelegen in de gemeente Reimerswaal, in het oosten van Zeeland. De regio Reimerswaal grenst in het oosten aan de provincie Brabant met de gemeenten Bergen op Zoom en Woensdrecht. In het zuiden aan België, de stad Antwerpen is een buur gemeente. Rilland is centraal gelegen dichtbij de snelweg A58 Richting Bergen op Zoom /Antwerpen en Goes. De aanwezigheid van een NS-Station maakt Rilland tot een dorp met mogelijkheden.

 

Bij het ontwerp van deze woning heeft de architect de prachtige stijl uit de jaren 30 als uitgangspunt genomen, met o.a. een sfeervolle erker aan de voorzijde. Deze woning is opgetrokken in een karakteristieke donkerrode en handgevormde steen, het dak is gedekt met een traditionele Hollandse dakpan. In rustige nieuwbouwwijk, met uitzicht op polderlandschap ligt deze in 2007 nieuw gebouwde vrijstaande woning met ruime garage. Traditioneel gebouwd, muren in spouw, betonnen begane vloer, 1e verdieping met betonnen vloer, 2e verdieping met betonnen vloer, houten kapconstructie, zadeldak met pannen gedekt.

Indeling: Begane grond:

Hal/entree met sierpleisterwanden, spuitwerk plafond, meterkast, betegeld toilet met fonteintje, trapopgang 1e verdieping en toegang tot woonkamer. Woonkamer: ruime sfeervolle living met sierpleister wanden, spuitwerk plafond, ruime trapkast en mooie schuifpui. Keuken: Ruim opgestelde keuken met spoeleiland, schitterend werkblad en diverse inbouwapparatuur. Tuin: voor en achtertuin. Fraaie verzorgde tuin met terras, schitterend gazon, berging, veranda en zij uitgang. De tuin is geheel omheind, gedeeltelijk met een houten schutting, gedeeltelijk met een haag waardoor er veel privacy is.

1e Verdieping:

Overloop met novilon vloer, sierpleister wanden, spuitwerk plafond, vaste trap naar 2e verdieping, toegang tot 3 slaapkamers en 1 badkamer. Slaapkamer 1: met novilon vloer, sierpleister wanden, spuitwerk plafond. Slaapkamer 2:  royale master bedroom met novilon vloer, sierpleister wanden, spuitwerk plafond . Slaapkamer3 : met novilon vloer, sierpleisterwanden, spuitwerk plafond. Badkamer: met tegelvloer en wanden, spuitwerk plafond, ruime inloop douche, dubbele wastafel en ligbad en 2e toilet.

2e Verdieping:

Zeer ruime zolderverdieping met novilon, geïsoleerde kap, gevelraam, knieschot kasten, aansluitingen voor droger en wasmachine, combi C.V. Ketel en mechanische ventilatie unit. Slaapkamer 4 : met novilon vloer, sierpleister wanden, spuitwerk plafond Slaapkamer 5: met novilon vloer, sierpleister wanden, spuitwerk plafond. Bijzonderheden: Woning is voorzien van Vloer-,muur-,dak-, en glasisolatie Jaren 30 Stijl met erker aan voorzijde Onderhoudsvriendelijk, kozijnen met houtnerf structuur Schuifpui naar het terras Binnendoor bereikbare ruime bijkeuken en garage Berging onder de trap naar 1e en 2e verdieping Ventilatie door uitgebalanceerd ventilatiesysteem.

Prijs:  €325.000

Woning eigenschappen

Locatie woning
Top