Over verkoopmakelen

Uw huis verkopen is een grote stap in uw leven. Dus wilt u dat de verkoop goed en gedegen begeleid wordt. Makelaar Marjan zorgt ervoor dat uw huis tegen de beste voorwaarden verkocht wordt en u het maximaal haalbare voor uw huis krijgt. We zijn trots op het grote aantal tevreden klanten die hun huis succesvol door ons hebben laten verkopen.

Uw huis snel en goed verkopen! 

Wanneer u heeft besloten om uw huis te verkopen, wilt u graag dat de in verkoopname goed en zo snel mogelijk gaat. Aan de basis staat een helder verkoopplan. Daarom maken wij, samen met u, een uitgekiende verkoopstrategie die helemaal bij u en uw huis past. 

Kosten verkoopmakelen

De verkoop van een huis is een veelomvattend proces. En proces waarbij u zich graag laat bijstaan door een ervaren professional. De kosten van het verkopen noemen wij courtage. Tijdens een vrijblijvend kennismaking gesprek zetten we graag de mogelijkheden voor u op een rij met de bijbehorende kosten. Zo weet u precies waar u aan toe bent bij de verkoop van uw huis en dat is wel zo prettig.

Wat wij u bieden

Vanaf het eerste gesprek tot en met het moment van de sleuteloverdracht aan de nieuwe bewoners;  onze makelaar Marjan begeleidt u op deskundige en persoonlijk wijze bij alle stappen van het verkoopproces:

Oriëntatie en inventarisatie

Verkoopmarketing

Verkoopbegeleiding

Koopovereenkomst

En tenslotte: zorgzame afhandeling!

.

Top