Wie is Marjan Martens

Over Marjan Martens


Makelaar zijn, is niet zomaar een dienstverlenend beroep. Naast gedegen juridische en bouwkundige kennis, moet je vooral goed kunnen luisteren naar de behoeften van de klant. Bij makelaar Marjan hoeft u daar niet aan te twijfelen! Uw uitgangspunten zijn haar vertrekpunt van de gezamenlijke reis naar úw nieuwe thuis.

Het hoofd koel en het hart warm”, dat is Marjan Martens van Geers Makelaardij! En in deze roerige vastgoedmarkt komt dat goed van pas. Ze heeft al meer dan 16 jaar ervaring als makelaar en taxateur en nog steeds kan haar dag kan niet meer stuk wanneer ze u geholpen heeft met het vinden, aan- en of verkopen en inrichten van uw ideale nieuwe woonplek.

Zoekt u een nieuw huis of appartement, of wilt u uw huis verkopen? Zoekt u iemand met ervaring in en om de Belgische grensstreek? Vertrouw dan met een gerust hart gerust op onze kundigheid en maak een vrijblijvende afspraak met onze makelaar.

Dat Marjan goed luistert naar de wensen van de klant blijkt wel uit de dienst die Geers Makelaardij sinds kort als enige biedt: Time2Move. Wanneer u betrouwbare en kundige hulp nodig heeft bij het vinden en het woonklaar maken van uw nieuwe thuis, dan bent u bij Marjan aan het juiste adres. Met Time2Move neemt zij de zorgen uit handen. Ze helpt u bij het zoeken van uw nieuwe huis of appartement, ze verzorgt de aankoop en ze organiseert – uiteraard steeds in overleg met u- vervolgens kundig en efficiënt een eventuele verhuizing, verbouwing, renovatie en/of de complete inrichting.

Meer weten? Maak dan vrijblijvend een afspraak! Marjan en haar makelaar assistentes staan elke werkdag voor u klaar en denken graag met u mee.

 

Met hartelijke groet,

Marjan Martens
Makelaar en taxateur
Top