Wie is Ingrid Lubbers

Over Ingrid Lubbers


Ingrid Lubbers is actief in het vastgoed sinds 1982 en is beëdigd en gecertificeerd als makelaar en taxateur en derhalve uw deskundige makelaar en taxateur bij uitstek, zowel op bedrijfsmatig gebied als voor woningen. Sinds 2000 runt Ingrid een eigen makelaarskantoor onder de naam Lubbers makelaardij haar deskundigheid blijkt onder meer uit het feit dat zij als registermakelaar/taxateur is en ingeschreven in de volgende registers:
Vastgoedcert, kamers wonen en bedrijfsmatig vastgoed
NRVT het nieuwe taxatie register.

Marjan Martens en Ingrid Lubbers zijn een intensief samenwerkingsverband aangegaan onder de naam van Geers Makelaardij & Taxatiebureau bv

Ingrid houdt van direct contact en korte lijnen.

Ingrid Lubbers verzorgt niet alleen woning of bedrijfstaxaties, maar ook vastgoedadvisering. Enkele voorbeelden zijn:
• U wilt een bedrijfsobject aankopen.
• U wilt gaan bieden op een bedrijfsobject.
• U wordt geconfronteerd met onteigening.
• U heeft een beleggingsobject op het oog.
• U heeft verhuisplannen.
• U wilt uw bedrijf overdragen aan familie.
• U wilt uw bedrijf staken.

Kortom, ingrijpende financiële beslissingen die niet genomen kunnen worden zonder een gedegen advies. Ingrid Lubbers heeft de expertise in huis om u met een vakkundig advies te ondersteunen.
Indien gewenst kan Ingrid Lubbers additionele diensten leveren. Denk hierbij ook aan de vaststelling van de huurwaarde( bedrijfswaardering) splitsing privé/bedrijf, bouwkundige en/of milieukundige aspecten en beroepsschrift-

Marjan en Ingrid kennen elkaar al jaren vanuit het lidmaatschap van dezelfde branchevereniging Vastgoed Pro en vullen elkaar zeer goed aan. Hierdoor zijn Marjan en Ingrid een intensief samenwerkingsverband aangegaan en verwachten met deze samenwerking onze dienstverlening nog verder te optimaliseren.
Marjan zal zich met name richten op de aan/verkoop van onroerend goed en Ingrid wordt ingeschakeld voor de taxaties en overige zaken.

Kijk ernaar uit u met mijn expertise te laten kennis maken!

Hartelijke groet,

Ingrid Lubbers

Top