Onze taxateurs

Taxeren vastgoed

De waarde van een onroerende zaak is de som van verschillende te meten factoren. Te beginnen met de verkoopwaarde. Die worden door een verkoper en koper vrijwel standaard anders ingeschat.
Voor de verzekering praat men over de herbouwwaarde van het pand, de bank vindt de executiewaarde belangrijk en de fiscus rekent weer met de waarde in het economisch verkeer. Voor alle partijen is het belangrijk op een gegeven moment te beschikken over een realistisch waardeoordeel van een deskundige.

Register Taxateur

Geers Makelaardij & Taxatiebureau heeft taxateurs in huis die bevoegd zijn om woonhuizen te taxeren. Ze staan ingeschreven in het register ‘Nederlands Register Vastgoed Taxateur’ (NRVT) als Register Taxateur Wonen. Ook hebben wij taxateurs voor u klaar staan die bevoegd zijn om uw bedrijfsonroerend goed – of dat nu een kantoorpand, winkelruimte of bedrijfspand is – te taxeren. . Onze taxatierapporten zijn gewaarborgd door de NWWI.

Geers Makelaardij & Taxatiebureau en de taxateurs kennen elkaar al jaren vanuit het lidmaatschap van dezelfde branchevereniging Vastgoed Pro en vullen elkaar zeer goed aan. Hierdoor zijn wij een intensief samenwerkingsverband aangegaan en verwachten met deze samenwerking onze dienstverlening nog verder te optimaliseren.

Kortom, ingrijpende financiële beslissingen die niet genomen kunnen worden zonder een gedegen advies. Wij hebben de expertise in huis om u met een vakkundig advies te ondersteunen.

Kijk ernaar uit u met onze expertise te laten kennis maken!

Online taxatie aanvragen

 

 

 

 

Top