Over de aankoopmakelaar


Omdat wij in Hoogerheide, Putte, Ossendrecht, Huijbergen en Bergen op Zoom dagelijks te vinden voor het verkopen en kopen van huizen en weten precies wat er speelt. Die kennis zet onze aankoopmakelaar graag voor u in.

Huis vinden?

In deze tijd kan het lastig zijn om het huis van uw dromen tegen een faire prijs te kopen. Simpelweg omdat u het niet kunt vinden, omdat het nèt voor uw neus aan een ander is verkocht, óf omdat het door de druk in de markt haast onbetaalbaar lijkt te worden. Vertrouw daarom de aankoop van uw nieuwe huis of appartement toe aan onze deskundige aankoopmakelaar! Makelaar Marjan helpt met zoeken, vinden én het efficiënt aankopen van uw nieuwe thuis. Zij doet dat zorgvuldig en altijd op plezierige wijze: zij reikt u alle informatie aan en u beslist!

Aankoopmakelaar Marjan is uw betrouwbare gids in het vaak lastige traject van het kopen van een huis. Immers is dat niet iets wat u vaak doet! Dus, niet onbelangrijk, heel vaak verdient een aankoopmakelaar zichzelf terug, vaak dubbel en dwars!

Kosten aankoopmakelaar

De aankoop van een huis is spannend proces. Een proces waarbij u zich graag laat begeleiden door een ervaren professional. De kosten van het aankopen noemen wij aankoopcourtage. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek zetten we graag de mogelijkheden voor u op een rij met de bijbehorende kosten. Zo weet u precies waar u aan toe bent bij de aankoop van uw huis en dat is wel zo prettig.

Wat wij u bieden

Vanaf het eerste gesprek tot en met het moment van de sleuteloverdracht u als nieuwe bewoner;  onze aankoopmakelaar Marjan begeleidt u op deskundige en persoonlijk wijze bij alle stappen van het aankoopproces.

  • Wij inventariseren uw woonwensen tijdens het vrijblijvende kennismakingsgesprek
  • Wij zorgen voor adequate marktkennis over de regio waar u wilt kopen
  • Vervolgens vertalen wij dat naar een geschikt woonaanbod en gaan samen met u op zoek
  • Wij gaan samen met u bezichtigen en zijn daarbij steeds oplettend en alert
  • Wij helpen u bij de onderzoeksplicht die u als koper heeft en zien geen zaken over het hoofd
  • Deskundige onderhandelingen: wij scheiden het zakelijke en het emotionele: dat komt voor de aankoopprijs ten goede!
  • Helpen u met het zoeken met voordelig overstappen naar nuts voorzieningen; https://vergelijk.easynuts.nl/#!?partnercode=4b5ca9f936&state=start&lang=nl
  • Tenslotte begeleiden we u ook bij de laatste stap: de overdracht van de woning bij de notaris van uw keuze

Tot slot: Door met ons in gesprek te gaan komt u erachter wat wij voor u kunnen betekenen.

Maak direct en vrijblijvend een afspraak met ons!

 

 

 

 

Top