Geers Makelaardij & Taxatiebureau in samenwerking met Brastion

Op donderdag 14 december 2023 tussen 19 uur en 21 uur organiseren Brastion en Geers Makelaardij en Taxatiebureau b.v. gezamenlijk een informatieve bijeenkomst, waar u uitgebreide informatie kunt krijgen over de talloze voordelen van deze innovatieve woonoplossing. Deze bijeenkomst is speciaal georganiseerd, omdat hierover relatief nog weinig bekend is.

Een comfortwoning is een woning die ontworpen is om alles te bieden wat een persoon nodig heeft om comfortabel te wonen. Ze zijn efficiënt ingericht en kunnen een aantrekkelijke optie zijn voor mensen die opzoek zijn gemakkelijk te onderhouden woonruimte. Een comfortwoning is een zelfstandige woning, die geplaats kan worden bij een bestaande woning op het achtererfgebied. Dit brengt tal van voordelen met zich mee, waaronder:

 1. Nabijheid: Een van de meest waardevolle aspecten van comfortwoningen is de nabijheid. Deze woonruimte maakt het eenvoudig voor familieleden om de benodigde zorg te verlenen, terwijl ze hun eigen onafhankelijke ruimte behouden. Het bevordert de nauwe banden binnen families en zorgt voor een gevoel van veiligheid en samenzijn.
 2. Privacy en Comfort: Comfortwoningen zijn volwaardige huizen die zijn uitgerust met alle essentiële voorzieningen die nodig zijn voor een comfortabele leefomgeving. Dit betekent dat zowel de bewoner als de familie kunnen genieten van privacy en comfort.
 3. Zorg op Maat: Dankzij de nabijheid van de comfortwoning kan, indien nodig, persoonlijke zorg op maat worden verleend. Dit betekent dat ouderen kunnen genieten van de onafhankelijkheid van hun eigen huis, terwijl er altijd de geruststellende wetenschap is dat hulp binnen handbereik is.

Wij beseffen  het belang van comfortwoningen en streven ernaar om deze oplossingen toegankelijk te maken. In samenwerking met Brastion kunnen we nu ook comfortwoningen aanbieden om u te voorzien van deze innovatieve woningen.

Heeft u vragen over comfortwoningen of overweegt u deze optie voor uw persoonlijke situatie? Aarzel niet om contact op te nemen met ons toegewijde team.

Wij staan klaar om u te helpen en te adviseren bij elke stap van dit belangrijke besluit samen met Brastion.

https://brastion.nl/

 

 

 

2 Extra informatie:

 • – Woning kan in 4-12 weken gerealiseerd zijn
 • – Samen te stellen naar een uitstraling die aansluit op jouw persoonlijke voorkeuren
 • – Voorzieningen en indeling aangepast naar de specifieke behoeften van de bewoner
 • – Mogelijkheid om volledig ontzorgt te worden in alles wat erbij komt kijken
 • – Geoptimaliseerd voor comfort
 • – Efficiënte  verwarming en koeling voor een aangename temperatuur gedurende het hele jaar.
 • – Onderhoudsarme materialen
 • – Gelijkvloers
 • – + nog veel mee
Top