Peeberg 17, 4641LC Ossendrecht - Ossendrecht

  • Peeberg 17

Woning ID : Peeberg 17, Ossendrecht

Verkocht Op aanvraag - Eengezinswoning
120 m23 Slaapkamers1 Badkamer1 Garage Print deze pagina

Peeberg 17

In een rustige woonwijk gelegen goed onderhouden senioren woning met op de b.g.g.de woonkamer met half open keuken en een slaapkamer met badkamer. Op de 1e verdieping 2 slaapkamers en mogelijkheid voor een 2e badkamer. Eigen parkeerplek en garage, ruime tuin met tuinhuis.

Entree: hal met meterkast met 4 groepen. Toegang tot de L-vormige woonkamer voorzien van een parketvloer vloer. Half open eenvoudige Bruynzeel keuken met deur naar sfeervolle aangelegde tuin. De woning heeft dubbelglas en hardhouten kozijnen, elektrisch zonnescherm en in de tuin staat een houten tuinhuis.
De woonkamer heeft twee deuren. De ene geeft toegang naar de slaapkamer met betegelde badkamer voorzien van ligbad, toilet en wastafel op de b.g.g. De andere deur geeft toegang naar het toilet en trap naar de 1 verdieping. Ook de garage is van binnen uit te bereiken. Hier is de aansluiting voor de wasmachine.

1e verdieping:
Overloop met twee slaapkamers. Ook is er ruimte met een wastafel, waar het eventueel mogelijk is nog een douch te plaatsen.
De zolder is te bereiken via de vlizotrap.

Algemeen:
Hardhouten kozijnen met dubbelglas
Vaillant HR ketel uit 2010
b.g.g. parketvloer
garage
elektrisch zonnescherm met in 2012 een nieuwe motor.
mogelijkheid tot creƫren van tweede badkamer op de 1 verdieping.

Locatie woning
Top