Oberonstraat 5, 4624VM Bergen op Zoom - Bergen op Zoom

  • Oberonstraat 5

Woning ID : Oberonstraat 5,

Verkocht Op aanvraag - Tussenwoning
85 m23 Slaapkamers1 Badkamer Print deze pagina

Ruime starterswoning.

Aan een rustige weg nabij het centrum van Bergen op Zoom ligt deze tussenwoning. Deze woning heeft o.a. een lichte doorzonwoonkamer, eenvoudige gesloten keuken, 3 slaapkamers, badkamer en een tuin met vrije achterom. De tuin is gelegen op het zuidwesten. Winkels en schoolvoorzieningen bevinden zich op fietsafstand. De uitvalsweg A58 is met 3 autominuten te bereiken.

Begane grond:
Via de voortuin is de entree te bereiken. De entree/ hal geeft toegang tot de meterkast toilet, trapopgang naar de 1e verdieping, woonkamer en de keuken. De hal is voorzien van een lichte plavuizen vloer. De toiletruimte is voorzien van een staand closet. De lichte woonkamer (ca. 25m2) is voorzien van een lichte plavuizen vloer. De gesloten keuken heeft een eenvoudig keukenblok. Via de keukendeur is er middels een loop deur toegang naar de tuin. De tuin met vrije achterom is geheel omheind en voorzien van een betegeld terras, en een ruime berging. Het betreft een diepe achtertuin welke is gelegen op het zuidwesten.

1e verdieping:
Via een vaste trap is de overloop te bereiken. De overloop geeft toegang tot de 3 slaapkamers en de badkamer. De 3 slaapkamers zijn voorzien van muurkasten. De slaapkamers (ca. 10m2, 10,5m2 en 15m2) zijn voorzien van een vinylvloer. De geheel betegelde badkamer (ca. 4m2) beschikt over een douchebak, wastafel en een staand closet

Algemeen:
Bouwjaar 1960, perceelsoppervlakte 145m2, inhoud ca. 275m3, woonoppervlakte ca. 85m2.
Onderhoudsstaat zowel binnen als buiten matig. De woning is voorzien van houtenkozijnen met enkel glas. Aan een rustige weg nabij centrum van Bergen op Zoom ligt deze tussenwoning. Winkel- en schoolvoorzieningen bevinden zich op fietsafstand.
De uitvalsweg A58 is met 3 autominuten te bereiken.

Vraagprijs: € 130.000,–

Kenmerken

  • Bouwjaar: 1960
  • Perceeloppervlakte: 145 m2
  • Inhoud: 275 m3
Locatie woning
Top