De Narcis 9, 4631 AE Hoogerheide - Hoogerheide

  • narcis 9 2
  • Narcis 9
  • narcis 9
  • 66834 - Narcis 9, Hoogerheide - Begane grond - 01
  • 66835 - Narcis 9, Hoogerheide - Eerste verdieping - 02

Woning ID : De Narcis 9, 4631 AE Hoogerheide

Verkocht Op aanvraag - Eengezinswoning, Eindwoning
110 m23 Slaapkamers1 Badkamer Print deze pagina

Ruime hoekwoning.

Deze hoekwoning met inpandige berging en eigen parkeerplaats op een perceel van ca. 140 m² heeft een mooie, rustige en centrale ligging in een gewilde woonwijk in Hoogerheide.

Hoogerheide maakt deel uit van de gemeente Woensdrecht en is het grootste dorp in de gemeente. In Hoogerheide zijn de meeste winkelvoorzieningen aanwezig en deze worden nog steeds uitgebreid. Bergen op Zoom is vlakbij (9 km) en hier is bijna alles te vinden. Hoogerheide ligt direct aan de snelweg A4. De bereikbaarheid van de grote steden (Rotterdam en Antwerpen) is uitstekend. Op 24 november 2014 is het laatste ontbrekende stuk in de reeds genoemde A4, tussen Dinteloord en Bergen op Zoom, in gebruik genomen.

Het bouwjaar van de woning is 1976. De woning heeft een traditionele bouwconstructie met betonnen vloeren, stenen buitengevels en een met pannen gedekt zadeldak. De woning is geheel voorzien van houten kozijnen met dubbel glas. De inhoud van het woonhuis bedraagt circa 300 m³.

Indeling begane grond
De hal/entree aan de voorzijde van de woning biedt toegang tot de berging, woonkamer en de trapopgang naar de eerste verdieping. In de hal/entree bevindt zich de meterkast en een eenvoudige toiletinrichting. De hal/entree is voorzien van een lichte tegelvloer.

De lichte woonkamer (ca 28 m²) heeft een tegelvloer en een balkenplafond. Via een tuindeur staat de woonkamer direct in verbinding met de achtertuin welke is voorzien van een achterom. De tuin is gelegen op het zuidwesten.
De keuken (ca 8 m²) is aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een eenvoudige inrichting zonder inbouwapparatuur. De wanden zijn deels betegeld en deels met hout afgewerkt. Ook de keuken is voorzien van een tegelvloer.

De inpandige stenen berging heeft een aparte deur naar de voortuin waar ook de aansluiting voor de wasmachine aanwezig is.

1ᵉ verdieping
Vanuit de hal is er middels een trapopgang toegang tot de 1ᵉ verdieping. Vanuit de overloop is er toegang tot 3 ruime slaapkamers ( ca 9,5, 11 en 12 m²) en een eenvoudige badkamer voorzien van douche en wastafel.

2ᵉ verdieping
Middels een vlizotrap is de zolderverdieping te bereiken. Hier is de CV-ketel geplaatst. Verder is er ruim voldoende bergruimte.

Bijzonderheden
– De woning is geheel voorzien van houten kozijnen met dubbel glas
– De kozijnen worden opnieuw geschilderd in de standaard RAL kleuren
– Voor oplevering van de woning worden zowel de dakgoten als de CV ketel nagekeken
– Let op: de kadaster kosten om het perceel in te meten zijn voor rekening van de koper.
– Deze kosten bedragen ca € 900,–

Locatie woning
Top