Waarom verkoopstyling


We willen allemaal graag dat ons huis snel en voor een goede prijs wordt verkocht. Daarom is het van belang dat uw huis er optimaal uitziet. Tenslotte is de eerste indruk blijvend en het kan de potentiële koper doen afschrikken of juist enthousiast maken.

Uit onderzoek is gebleken dat 75% van de potentiële kopers niet door de huidige opstelling/inrichting heen kan kijken. Daarom is het van belang dat uw huis transparant wordt voor de koper. Overbodige meubels moeten worden verwijderd, positieve punten extra belicht en kleine klusjes worden afgemaakt. Doordat de verkoper een emotionele band heeft met het huis is het moeilijk om veranderingen te herkennen en door te voeren. De woningstyliste van Geers makelaardij kan u helpen met uw woning verkoop klaar te maken.

De verkoopstyling kan u helpen om uw huis aantrekkelijker te maken voor de verkoop. Bij een verkoopstyling lopen wij samen met u het gehele huis door en geven u direct adviezen om uw woning verkoop klaar te maken. Wij streven er hierbij naar om met geringe inspanning en minimale kosten een zo optimaal mogelijk resultaat te behalen.

Geers makelaardij biedt u deskundigheid en, minstens zo belangrijk, persoonlijke aandacht, betrokkenheid en inzet.

Maak direct en vrijblijvend een afspraak met ons!

 

 

 

Top