Hypotheken & verzekeringen


Bij Geers Makelaardij gaat de dienstverlening verder dan alleen de aan- of verkoopbegeleiding. Wanneer u ook een financiering zoekt voor uw woning of appartement, bent u bij ons aan het juiste adres. Geers Makelaardij heeft een samenwerkingsverband met de Rabobank

De vele specialisten op het financiële vlak die werkzaam zijn bij dit gerenommeerde hypotheekkantoor, zullen in overleg met u zoeken naar de geschikte hypotheek, lijfrente of spaarpolis. Volledig aangepast aan uw financiële situatie.

Waarom hier een hypotheek afsluiten?

1. Getekende hypotheekofferte is 12 maanden geldig

Een getekende hypotheekofferte voor aankoop van een huis of voor nieuwbouw is 12 maanden geldig. U hoeft zich dus een jaar lang geen zorgen te maken over de afspraken in de hypotheekofferte. Voor het oversluiten van uw hypotheek is een offerte 3 maanden geldig en voor verhoging van uw bestaande hypotheek 6 weken.

 2. Hypotheekofferte geeft garantie dat u de hypotheek krijgt

Een hypotheekofferte is niet alleen ons aanbod aan u, maar geeft u ook de zekerheid dat u de hypotheek daadwerkelijk krijgt.Voor het adviesgesprek met de adviseur levert u documenten aan, zoals een salarisstrook, werkgeversverklaring en koopovereenkomst. Op basis van deze documenten kunnen wij een hypotheekofferte maken die past bij uw mogelijkheden. Zodra u de offerte van ons krijgt, weet u zeker dat u de woning kunt kopen.

3. U betaalt de rente uit uw hypotheekofferte, of zelfs een lagere rente

Als de hypotheek ingaat binnen 3 maanden na de offertedatum betaalt u de rente uit de offerte, ook als de rente inmiddels is gestegen. Wanneer de rente op dat moment lager is dan de rente uit uw offerte, geldt voor u de lagere rente. Gaat de hypotheek later in dan 3 maanden na de offertedatum, dan betaalt u de rente die geldt 3 maanden na de offertedatum of de rente uit de offerte als die lager is.

 4. U betaalt geen extra afsluitkosten voor een overbruggingshypotheek

ls u een huis heeft gekocht en uw oude huis is nog niet verkocht, dan heeft u tijdelijk twee hypotheken. Als u in dit geval een overbruggingshypotheek nodig heeft, hoeft u hiervoor geen extra afsluitkosten te betalen.

5. U betaalt geen kosten bij tussentijds aanpassen van uw renteopslag

Het door u geleende hypotheekbedrag wordt afgezet tegen de marktwaarde van uw huis. Soms betaalt u een opslag op de hypotheekrente, bijvoorbeeld als u geen Nationale Hypotheek Garantieheeft, of wanneer u meer dan 67,5 % van de marktwaarde leent. Wanneer uw huis voldoende in waarde is gestegen en/of u heeft voldoende afgelost, kan de opslag mogelijk naar beneden. Geef dit dan aan ons door, en wij passen kosteloos tussentijds de rente aan.

 6. Tot 20% van de oorspronkelijke hoofdsom boetevrij aflossen

U kunt elk jaar tot 10% van uw oorspronkelijke hypotheek boetevrij aflossen. In de hypotheekvoorwaarden staat welk percentage voor uw hypotheekleningdeel geldt. Aflossen kan ook fiscale gevolgen hebben. Bekijk daarom goed wat in uw situatie verstandig is.

 7. Korting op hypotheekrente met een Rabobank betaalpakket

Als u een betaalpakket bij ons heeft, kunt u in aanmerking komen voor een korting op uw hypotheekrente. Voorwaarden zijn onder andere dat uw inkomen op deze betaalrekening wordt gestort, dat uw hypotheeklasten via een volmacht van de rekening worden afgeschreven en dat een nieuwe rentevaste periode begint.

 8. De rente over uw bouwdepot is even hoog als uw hypotheekrente

Het geld van een hypotheek voor nieuwbouw of verbouwing storten wij op een bouwdepot. Hiervan betaalt u de facturen voor de bouw. De rente die u ontvangt over het geld op het bouwdepot is even hoog als de rente die u voor de hypotheek betaalt.

 9. Ook met een flexibel inkomen een Rabobank Hypotheek

flexwerkers die minimaal 1 jaar werken voor Randstad, Tempo-Team of Yacht kunnen bij de Rabobank met een perspectiefverklaring een hypotheek aanvragen. Bij een perspectiefverklaring wordt gekeken naar vooruitzichten op werk en inkomenszekerheid in plaats van naar baanzekerheid.

Ook flexwerkers die geen perspectiefverklaring hebben, kunnen bij ons terecht voor een hypotheek. We kijken dan naar het inkomen van de afgelopen drie kalenderjaren.

10. Goede mogelijkheden voor een hypotheek voor zzp’ers

Geers makelaardij biedt u deskundigheid en, minstens zo belangrijk, persoonlijke aandacht, betrokkenheid en inzet.

Maak direct en vrijblijvend een afspraak met ons!

Erkend_Hyoptheek_Adviseur-logo-487CA1E8E5-seeklogo.com

 

 

Top