Wie is Carolien Kramer-Geers

Over Carolien Kramer-Geers


Na afronding van de middelbare school ben ik gedurende 7 jaar werkzaam geweest bij een grote landelijke bank onder meer op de afdelingen hypotheken, verzekeringen en beleggen. In die periode heb ik diverse interne en externe bankopleidingen gevolgd en is de basis gelegd voor mijn interesse in de makelaardij.

In 1994 ben ik met de makelaardij opleiding gestart in Rotterdam bij de Stichting Vakopleidingen Makelaardij. Ik heb de opleiding als zeer boeiend en veelzijdig ervaren en heb in 1996 mijn diploma behaald. Gevolgd door de opleiding tot WOZ-taxateur (dit zijn taxaties die in opdracht van de gemeenten worden uitgevoerd).

Toen volgde een periode van praktijkervaring. Daarvoor ben ik op freelance-basis werkzaam geweest voor een landelijk taxatieburo ten behoeve van Woz-projecten voor woningen en bedrijfsmatig onroerend goed. Daarnaast deed ik woninginspecties voor een verhuurbedrijf van onroerend goed en verrichtte alle voorkomende makelaarswerkzaamheden op een regionaal makelaarskantoor. In de overige tijd hield ik mij bezig met particuliere opdrachten op het gebied van taxaties en aan- en verkoopbemiddeling.

In 2000 heb ik de proeve van bekwaamheid afgelegd voor de Kamer van Koophandel, gevolgd door de beëdiging voor de rechtbank te Breda.
In 2010 ben ik naar  Curaçao geëmigreerd. Ook in Curacao ben ik onmiddellijk weer in de makelaardij aan de slag gegaan. Inmiddels ben ik mede aandeelhouder van Century 21 number one real estate. Ons kantoor is onderdeel van een internationale makelaarsfranchise met wereldwijd 7700 kantoren.  Indien u interesse heeft om een woning op Curacao te kopen heeft U meteen deskundige hulp op locatie.

U kunt nu alvast een kijkje nemen op www.century21numberone.com

Mijn motivatie is dat ik het fijn vind mensen te helpen en te ondersteunen bij de totstandkoming van voor hun vaak belangrijke beslissingen. Voorts vind ik het ontzettend afwisselend en leuk werk. Enkele criteria die voor mij erg belangrijk zijn: Eerlijkheid, vertrouwen, persoonlijke aandacht, discretie en kwaliteit.

Met vriendelijke groet,

Carolien Kramer-Geers

Top