Kerkstraat 29 e, 4641JR Ossendrecht - Ossendrecht

  • DSC04348 (1)Kerkstraat 29 e
  • DSC04353 (1)Kerkstraat 29 e
  • DSC04355 (1)Kerkstraat 29 e
  • begane-grond_77601514
  • begane-grond_77601514

Woning ID : Kerkstraat 29e 4641JR Ossendrecht

Koopwoning €85.000 k.k. - Studio
49 m21 Slaapkamer1 Badkamer Print deze pagina

Ruime studio gelegen op de begane grond, met gezamenlijke overdekte fietsenberging, is gelegen in het centrum van Ossendrecht.

De diverse kleinschalige voorzieningen van Ossendrecht, waaronder sportaccommodaties, apotheek, huisartsenpraktijk, bibliotheek, basisschool, kinderopvang, supermarkten en enkele kleine winkeltjes, zijn in de directe nabijheid. De uitgebreide voorzieningen van Hoogerheide en Bergen op Zoom zijn binnen respectievelijke 5 en 15 autominuten te bereiken.

Ossendrecht heeft een goede bereikbaarheid door de ligging nabij de N289 en de A4/ A58. De steden in de omgeving zoals Antwerpen, Goes, Roosendaal, Breda en Rotterdam zijn prima bereikbaar.

Het oorspronkelijke bouwjaar van het woonhuis is omstreeks 1950. Het appartement heeft een gedegen traditionele bouwconstructie, betonnen vloeren, stenen buitengevels, een met pannen gedekt zadeldak. Houten kozijnen met dubbele beglazing. De inhoud van het woonhuis bedraagt circa 147 m³ het woonoppervlak is 49m2.
Indeling

De hal/ entree is voorzien van een laminaatvloer, stucwerk wandafwerking en spuit plafond. Er is toegang naar huiskamer/slaapkamer,

De lichte woonkamer heeft een lichte laminaatvloer, stucwerk wandafwerking, spuit plafond. De konijnen zijn voorzien van dubbelglas.

De douche ruimte heeft een tegelvloer, geheel betegelde wandafwerking, spuit plafond en is ingericht met wastafel, douche.
Het toilet is apart.
Bijzonderheden:
-Het appartement is geheel voorzien van dubbel glas.
– de Vallaint cv-ketel is gehuurd, en geplaats in het souterrain van appartement 29
– er is 1 privé parking beschikbaar.

Hoewel deze brochure (met bijbehorende tekeningen) met uiterste zorg is samengesteld, kan zij onjuistheden bevatten. Aan deze onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend.
Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Geersmakelaardij.nl kan geschieden.

Locatie woning
Top