Wie is Marjan Martens

Over Marjan Martens


In jaren 80 na mijn leraren opleiding ben ik gelijk begonnen als zelfstandig ondernemer, niet bewust gekozen maar eigenlijk gewoon omdat een baan in de jaren 80 ook niet voor het oprapen lag. Naast mijn bedrijf was ik ook werkzaam als docent bij het ROC-Zadkine te Rotterdam. Het makelaars vak heeft altijd mijn interesse gehad, wat ertoe heeft geleid dat ik de opleiding bij de NVM SOM met succes heb doorlopen, en daar achteraan bij PBM in Ede, de praktijk opleiding voor taxateurs heb afgerond. Sinds 2006 ben ik actief in de makelaardij in de regio Rotterdam. Daarnaast ben ik nog verbonden aan een examenbureau als examinator /assessor.

Mijn specialisatie is Taxateur Bijzonder Beheer. Wat het taxeren voor bijzonder beheer zo anders maken, heeft voor een deel te maken met de taxatie zelf, maar ook bijvoorbeeld met de omgang met de bewoners van de betreffende woning, die zonder uitzondering in een weinig benijdenswaardige positie verkeren en die soms met tegenzin zullen meewerken aan de hele procedure. Juist deze verkopers begeleiden met de verkoop van hun woning, en uit eindelijk kunnen zorgen dat ook de Nationale Hypotheek Garantie in werking treedt, geeft een meer waarde aan het makelaar zijn.

Sinds 2000  ben ik woonachtig in Putte. Toen Carolien mij in 2012  benaderd heeft met de vraag, het bedrijf Geers makelaardij te willen leiden, zag ik dit als een nieuwe uitdaging. Vanaf 2013 ben ik partner bij Geers makelaardij.

Makelaar zijn, is niet zomaar een dienst, maar een vak voor specialisten/experts die goed luisteren naar de behoefte van de klant. Wat zijn de achter liggende gedachten van de verandering die u als (ver)koper wilt doorvoeren, is die haalbaar, verantwoord, op het juiste tijdstip etc. etc. In dat kader ga ik kijken hoe ik u het beste van dienst kan zijn. Dit is wat ik voor u kan betekenen.

Mocht u in de toekomst gebruik maken van mijn diensten als makelaar, zal ik mij maximaal inzetten voor een positief resultaat en kijk uit naar een gesprek met u.

Hartelijke groet,

Marjan Martens

Top